Tour in de brasserie

Volg de Tour iedere dag live in Brasserie De Flandrien!

E-bike initiatie

Op nadrukkelijke aanvraag organiseren we we de komende weken individuele e-bike initiaties. Deze vinden plaats op 27 juli, 10 augustus en 14 september, telkens om 14u.
Een initiatie bestaat uit een kwartier theoretische uitleg, gevolgd door een begeleide tocht van ongeveer één uur doorheen de Vlaamse Ardennen met gloednieuwe Oxford BionX X-Swing-fietsen. De sessie kost slechts vijf euro per persoon.
Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via info@crvv.be of op 055/33.99.33

facebook

Twitter

Bezoek het belevingsmuseum met Freddy Maertens

Centrum Ronde van Vlaanderen

 

                    

 

Belevingsmuseum

In het belevingsmuseum, op de benedenverdieping van het CRVV, kun je de Ronde van Vlaanderen iedere dag opnieuw beleven en zelfs winnen. Je wordt er ondergedompeld in de typische Rondesfeer, je kruipt er in de huid van Rondehelden, op interactieve attracties voel je de nijdigheid van de hellingen en de onbarmhartigheid van de kasseien. Freddy Maertens is er jouw gastheer.

 

Lees meer...

 

 

Brasserie De Flandrien Brasserie De Flandrien (T. Pohlmann)

Brasserie De Flandrien is een museum op zich. Je kunt er te midden honderden oude wielertruien, drinkbussen, affiches, foto’s en memorabilia een huiseigen Flandrienbier drinken, een Spaghetti Boononaise verorberen of een Coupe Koppenberg nuttigen. Ook groepen zijn er meer dan welkom.
Lees meer...

 

De Rondeshop

Een bezoek aan de Rondeshop is een belevenis op zich. Er is een uitgebreid aanbod aan fietsroutes, wielerboeken en fietskledij en is exclusief verdeler van retrowielertruien (Molteni, Flandria, Groene Leeuw, …)
Lees meer...

 

Vertrek- en eindpunt van uw fietstocht

Foto Marc Demoor

Het CRVV is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten in de mooie Vlaamse Ardennen. Zo starten en eindigen voor onze deur de Ronde van Vlaanderen-routes. In onze Rondeshop vindt u fietskaarten en –gidsen. En na de inspanning kunt u bij ons een verkwikkende douche nemen of recupereren bij een Flandrien-bier in de brasserie.
Lees meer...

Vriendenkring der Flandriens

De Flandriens-pin

Het Centrum Ronde van Vlaanderen is ook de thuisbasis van de Vriendenkring der Flandriens. De leden van deze vereniging hebben hun hart verpand aan de wielersport in het algemeen en aan de Ronde van Vlaanderen in het bijzonder...

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van alle CRVV-nieuwtjes? Schrijf je dan snel in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

 

Voor inschrijving, klik hier.

 

De ontsnapping

Ook al deze vreemde, kleurrijke rennersfiguurtjes opgemerkt in het Vlaamse landschap?

 

Maak kennis met "De ontsnapping" een origineel kuntsproject van Erik Nagels.

 

 

 

 

© 2012 | Webdevelopment by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com ||| mobile