WK-mosselfestijn

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Vriendenkring der Flandriens opnieuw een heus WK-mosselfestijn. Kom op zondag 28 september de regenboogstrijd live volgen in onze brasserie met een grote pot dampende mosselen voor jouw neus. Mosselen à volonté, inclusief drie consumpties, het WK op groot scherm en een museumticket heb je reeds voor 35 euro, leden van de Vriendenkring der Flandriens betalen 30 euro.

facebook

Twitter

Doe de e-bike Ronde

Centrum Ronde van Vlaanderen

 

                    

 

Belevingsmuseum

In het belevingsmuseum, op de benedenverdieping van het CRVV, kun je de Ronde van Vlaanderen iedere dag opnieuw beleven en zelfs winnen. Je wordt er ondergedompeld in de typische Rondesfeer, je kruipt er in de huid van Rondehelden, op interactieve attracties voel je de nijdigheid van de hellingen en de onbarmhartigheid van de kasseien. Freddy Maertens is er jouw gastheer.

 

Lees meer...

 

 

Brasserie De Flandrien Brasserie De Flandrien (T. Pohlmann)

Brasserie De Flandrien is een museum op zich. Je kunt er te midden honderden oude wielertruien, drinkbussen, affiches, foto’s en memorabilia een huiseigen Flandrienbier drinken, een Spaghetti Boononaise verorberen of een Coupe Koppenberg nuttigen. Ook groepen zijn er meer dan welkom.
Lees meer...

 

De Rondeshop

Een bezoek aan de Rondeshop is een belevenis op zich. Er is een uitgebreid aanbod aan fietsroutes, wielerboeken en fietskledij en is exclusief verdeler van retrowielertruien (Molteni, Flandria, Groene Leeuw, …)
Lees meer...

 

Vertrek- en eindpunt van uw fietstocht

Foto Marc Demoor

Het CRVV is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten in de mooie Vlaamse Ardennen. Zo starten en eindigen voor onze deur de Ronde van Vlaanderen-routes. In onze Rondeshop vindt u fietskaarten en –gidsen. En na de inspanning kunt u bij ons een verkwikkende douche nemen of recupereren bij een Flandrien-bier in de brasserie.
Lees meer...

Vriendenkring der Flandriens

De Flandriens-pin

Het Centrum Ronde van Vlaanderen is ook de thuisbasis van de Vriendenkring der Flandriens. De leden van deze vereniging hebben hun hart verpand aan de wielersport in het algemeen en aan de Ronde van Vlaanderen in het bijzonder...

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van alle CRVV-nieuwtjes? Schrijf je dan snel in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

 

Voor inschrijving, klik hier.

 

De ontsnapping

Ook al deze vreemde, kleurrijke rennersfiguurtjes opgemerkt in het Vlaamse landschap?

 

Maak kennis met "De ontsnapping" een origineel kuntsproject van Erik Nagels.

 

Van 15 tot 21 september strijkt "De ontsnapping" neer in Sint-Niklaas om zo op een kleurrijke manier een gezicht te geven aan de opening van het nieuwe cultuurseizoen, de Week van de Mobiliteit en de autovrije zondag (op 21 september). Parallel hiermee loopt ook Nagels' tentoonstelling "Hinderlaag", een reeks schilderijen van stereoscopische beelden uit WO I. Voor meer info, zie www.musea.sint-niklaas.be/salons

 

 

 

 

© 2012 | Webdevelopment by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com ||| mobile