Aangepaste eindejaarsregeling!

Kom alles te weten over onze openingsuren tijdens de kerstvakantie!

Wielergekke T-shirts!

Voortaan zijn er geen excuses meer om, ook naast de fiets, niet modieus door het leven te gaan. Met deze wielergekke T-shirts uit de RondeShop steel je op ieder (fiets)feestje de show! Rep je naar de RondeShop want voor slechts 14,90 euro is er al eentje voor jou!

Praatavond over Frank VDB

Omcirkel alvast donderdag 18 december in uw agenda want die avond vindt in het CRVV een praatavond plaats over Frank Vandenbroucke. Nico Mattan, Dirk Nachtergaele, Jonas Heyerick en Johny Vansevenant halen herinneringen op aan 'il Bimbo d'oro' van het Belgische profpeloton. Lees meer...

Kalender CRVV

facebook

Twitter

ZOOVER

Centrum Ronde van Vlaanderen

 

                    

 

 

Belevingsmuseum

In het belevingsmuseum, op de benedenverdieping van het CRVV, kun je de Ronde van Vlaanderen iedere dag opnieuw beleven en zelfs winnen. Je wordt er ondergedompeld in de typische Rondesfeer, je kruipt er in de huid van Rondehelden, op interactieve attracties voel je de nijdigheid van de hellingen en de onbarmhartigheid van de kasseien. Freddy Maertens is er jouw gastheer.

 

Lees meer...

 

 

Brasserie De Flandrien Brasserie De Flandrien (T. Pohlmann)

Brasserie De Flandrien is een museum op zich. Je kunt er te midden honderden oude wielertruien, drinkbussen, affiches, foto’s en memorabilia een huiseigen Flandrienbier drinken, een Spaghetti Boononaise verorberen of een Coupe Koppenberg nuttigen. Ook groepen zijn er meer dan welkom.
Lees meer...

 

De Rondeshop

Een bezoek aan de Rondeshop is een belevenis op zich. Er is een uitgebreid aanbod aan fietsroutes, wielerboeken en fietskledij en is exclusief verdeler van retrowielertruien (Molteni, Flandria, Groene Leeuw, …)
Lees meer...

 

Vertrek- en eindpunt van uw fietstocht

Foto Marc Demoor

Het CRVV is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten in de mooie Vlaamse Ardennen. Zo starten en eindigen voor onze deur de Ronde van Vlaanderen-routes. In onze Rondeshop vindt u fietskaarten en –gidsen. En na de inspanning kunt u bij ons een verkwikkende douche nemen of recupereren bij een Flandrien-bier in de brasserie.
Lees meer...

Vriendenkring der Flandriens

De Flandriens-pin

Het Centrum Ronde van Vlaanderen is ook de thuisbasis van de Vriendenkring der Flandriens. De leden van deze vereniging hebben hun hart verpand aan de wielersport in het algemeen en aan de Ronde van Vlaanderen in het bijzonder...

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven van alle CRVV-nieuwtjes? Schrijf je dan snel in op onze tweewekelijkse nieuwsbrief!

 

Voor inschrijving, klik hier.

 

De ontsnapping

Ook al deze vreemde, kleurrijke rennersfiguurtjes opgemerkt in het Vlaamse landschap?

 

Maak kennis met "De ontsnapping" een origineel kuntsproject van Erik Nagels.

 

 

 

© 2012 | Webdevelopment by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com ||| mobile