Praktische informatie

 

  Registratie Vertrek Lussen
Gouden Flandrien - 250 km 6u - 6u55 7u (verplichte groepsstart) volgorde nog te bepalen
Zilveren Flandrien - 150km 6u - 9u 7u - 9u Nog te bepalen
Bronzen Flandrien - 78km 7u30-9u30 7u30-9u30 Nog te bepalen

 

Volg deze rechthoekige borden:

 

 

 

 

 

 

 

Registratie

De registratie gebeurt in de grote zaal van het CRVV. Deze is het makkelijkst te bereiken via de achterkant van het CRVV, het Ronde van Vlaanderenplein.

Bij de registratie ontvangt u:

Een deze formaliteiten zijn afgewerkt en uw Gouden rugnummer is opgespeld, bent u klaar om te vertrekken. Wachten op de start kunt u doen in Brasserie De Flandrien. Deze zal open zijn vanaf 6u. een koffie, thee, koffiekoeken,… kan je daar aanschaffen.

 

Kleedkamers & douches

De seminarieruimte in het CRVV kan gebruikt worden als kleedkamer. Achteraf kan u in het CRVV ook (gratis) douchen. Er zijn 2 douches beschikbaar, op piekmomenten is afwisselen dus de boodschap.

 

Aankomst

Bij de aankomst wacht  u een lekkere boterham met kaas/hesp. Alle deelnemer krijgen ook een drinkbus. Enkel de Gouden Flandriens die de tocht uitrijden krijgen een gepersonaliseerde oorkonde. Zij kunnen ook de prachtige en exclusieve Gouden Flandrien-trui aankopen voor slechts 40 euro. Wees er maar zeker van dat weinig fietscollega’s met deze trui zullen pronken.

 

Veiligheid

Een fietshelm dragen is verplicht om correct verzekerd te zijn en is sowieso een must! De wegcode moet nageleefd worden. Er zijn géén seingevers langs het parcours.

© 2012 | Webdevelopment by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com ||| mobile