U zoekt een groepsaccommodatie voor bijeenkomsten in een unieke omgeving? U kijkt uit naar een grote of een kleine vergaderzaal met alle technische voorzieningen? U wilt een bedrijfsincentive of productvoorstelling organiseren? U wenst uw medewerkers of zakenrelaties een unieke dag te bezorgen?

Dan is het Centrum Ronde van Vlaanderen graag uw partner! Gelegen in het hart van Oudenaarde bieden we u een sfeervol kader aan voor al uw bedrijfsactiviteiten.

 

Vijf goede redenen om voor het CRVV te kiezen:

1. Altijd sfeer, altijd een beleving

Het CRVV bezorgt met haar gezellige koerssfeer uw groepsactiviteit een extra dimensie. Aan het onthaal, in het RondeMuseum, binnen onze brasserie De Flandrien of aan de Rondeshop wordt de toon gezet voor een hands on, efficiënte en inspirerende teamactiviteit. Het CRVV is geen statische seminar-locatie, maar een activiteitencentrum dat graag zijn huis en sfeer deelt met partners.

2. Vlot bereikbaar

Dankzij haar strategische ligging is het CRVV makkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Er zijn diverse niet-betalende parkings vlakbij. Het station ligt op 15min wandelafstand en er zijn rechtstreekse busverbindingen.

3. Ruim aanbod zalen

We beschikken over twee multifunctionele ruimtes, de Paterberg- en Kwaremont zaal. Met een capaciteit van respectievelijk 60 en 200 personen zijn deze zalen voor tal van doeleinden geschikt.  Of het nu gaat om een seminarie, receptie, productshow, modeshow, jaarvergadering, persconferentie, personeelsfeest: we bouwen het samen met u uit. Ontdek hier onze zalen.

4. Catering en brasserie De Flandrien

Op maat van de grootte van de groep en van uw wensen, voorzien wij kwalitatieve catering.

5. Op uw maat

Gaande van seminaries, over recepties tot teambuildings, wij werken alles uit volgens uw wensen en budget. We denken met u mee, en met onze jarenlange ervaring zijn we ervan overtuigd een meerwaarde te kunnen betekenen voor uw evenement.


Een greep uit onze referenties:
Desso – DHL – Eddy Merckx Cycling  - VDAB - KBC – Agoria – Noorse Wielerploeg - Tafi Cycling Wear – Specialized – TrendsTop – Argenta – Het Nieuwsblad - De Lijn - Trek …
 

Meer info voor de organisatie van je seminarie vind je hier. Voor alle info omtrent teambuildings en events kan je hier terecht.

 

© 2012 | Webdevelopment by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com ||| mobile