Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

Geniet mee tijdens ons feestjaar! 

Dit jaar bestaat het Centrum Ronde van Vlaanderen 20 jaar. Daarom organiseren we tal van leuke activiteiten doorheen het jaar. 
Ontdek ze hier allemaal: 

Expo 20 BIKES / STORIES

27 februari - 25 november 2023

Naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan is deze tentoonstelling te bezichtigen. Stuk voor stuk pareltjes zijn het, de fietsen waarmee de Ronde-helden en -heldinnen strijd leverden om zichzelf of een ploegmaat te vereeuwigen in de eregalerij van Vlaanderens Mooiste. (fiets Alaphilippe waarmee hij WK won, fiets Van Petegem waarmee hij dubbel Ronde – Roubaix won, fiets Asgreen waarmee hij de Ronde van Vlaanderen won). Liters inkt zouden eraan te pas komen mochten deze fietsen kunnen praten en hun verhalen laten optekenen. In deze expo krijgen ze de verdiende aandacht, met daarbij een bijzonder verhaal van elk van de afgelopen twintig jaren.   

Gratis toegang bij een bezoek aan de Ronde-expo. 

Tickets expo

FIETS VAN DE WEEK - Stijn De volder 

Iedere week zet Het Nieuwsblad voor ons een fiets in de kijker uit onze tijdelijke tentoonstelling, de tweede fiets is de fiets van Stijn Devolder.  In 2008 rijdt de Belgisch kampioen weg tijdens de finale op 25 km van de meet om het pad te effenen voor ploegmaat en kopman Tom Boonen. Hij ronde zijn solo prachtig af en kwam alleen aan met zijn "Specialized SL2" in Meerbeke. Kopman Boonen bolde als 17e over de meet. 

Lees hier het volledige artikel 

Koersklap - Special edition

Naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan publiceerden we een speciale editie van Koersklap. Ontdek het magazine in ons Peloton Café of lees het magazine hier online: 

Koersklap online 

De Retroronde is terug!

9,10 en 11 juni 2023

Naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan herlanceren we de Retroronde. Wollen truien, worstenhelmen en ongeschoren benen. Het komt allemaal voorbij tijdens het weekend van 9,10 en 11 juni. 

Info en inschrijvenww.r

                                        R


Acties Rondeshop - Puncheur (maart)

Iedere maand valt er een nieuwe actie te ontdekken in onze Rondeshop. Deze maand is Puncheur aan de beurt. T.e.m. 8/03 ontvang je 20% korting op alle t-shirts met de kortingscode PUNCHEUR2023. Gedurende de volledige maand maak je kans om een uniek portret van Tom Boonen te winnen. Ontdek alles hieronder:

Acties Rondeshop ww.r

                                        R


20 jaar vrouwenwielrennen

Tijdens ons feestjaar zetten we graag de evolutie van het vrouwenwielrennen extra in de kijker. Hierover geven we binnenkort graag meer info.

Podcast

Meer info binnenkort

Fietsveiling  

Meer info binnenkort

Slotevent 

Zaterdag 25 november 2023

Groots slotevenement met onder andere: fietsen op rollen, diverse clinics en workshop, exclusieve rondleidingen en zoveel meer. Noteer alvast de datum in je agenda, het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.