Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

Start to Cycle - To the next level

Les inscriptions sont fermées
Jouw persoonlijke begeleider

Als we dan toch iets positiefs moeten zien in de hele pandemie, is het wel dat nog meer mensen de liefde voor de fiets hebben (her)ontdekt. Het Centrum Ronde van Vlaanderen bundelt de krachten met Nicolas Callant van NC.Cycling voor de organisatie van enkele Start to Cycling-clinics. Nicolas is een gediplomeerd initiator wielrennen en trainer bij zowel Isorex Cycling Club als bij de Vlaamse Wielerschool.

Wat mag je verwachten van deze sessies?

Heb je al enige ervaring op je stalen of carbonnen ros? Dan is de workshop ‘To the next level’ iets voor jou. Hier kijken we in vier sessies van 2 uur of iedereen de basisprincipes goed onder de knie heeft, want sommige zaken worden misschien al jaren verkeerd toegepast. Daarna gaan we dieper in op het rijden in groep en ontdek je er de vele voordelen van. Ook het betere maneoeuvrewerk onderweg komt aan bod, gaande van het nemen van bochten, een hindernis overwinnen, surplacen voor een rood licht, … Na het volgen van deze clinic wordt fietsen alleen nog maar genieten…

Geen uitrusting, daar zorgen wij voor!

Beschik je (nog) niet zelf over een koersfiets, helm en/of koersschoenen maar wil je wel al eens proeven van deze sport? Het Centrum Ronde van Vlaanderen kan een kwalitatieve racefiets en toebehoren voor je ter beschikking stellen.

Date et heure
samedi
14 mai 2022
Commence à 04:00
samedi
4 juin 2022
Fin - 06:00 Europe/Brussels

Centrum Ronde van Vlaanderen vzw

Markt 43
9700 Oudenaarde
Belgique
+32 55 33 99 33
info@crvv.be
Markt 43 - 9700 Oudenaarde

Centrum Ronde van Vlaanderen vzw

+32 55 33 99 33
info@crvv.be
PARTAGER

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.