Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

Geniet mee tijdens ons feestjaar! 

Dit jaar bestaat het Centrum Ronde van Vlaanderen 20 jaar. Daarom organiseren we tal van leuke activiteiten doorheen het jaar. 
Ontdek ze hier allemaal: 

Expo 20 BIKES / STORIES

27 februari - 25 november 2023

Naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan is deze tentoonstelling te bezichtigen. Stuk voor stuk pareltjes zijn het, de fietsen waarmee de Ronde-helden en -heldinnen strijd leverden om zichzelf of een ploegmaat te vereeuwigen in de eregalerij van Vlaanderens Mooiste. (fiets Alaphilippe waarmee hij WK won, fiets Van Petegem waarmee hij dubbel Ronde – Roubaix won, fiets Asgreen waarmee hij de Ronde van Vlaanderen won). Liters inkt zouden eraan te pas komen mochten deze fietsen kunnen praten en hun verhalen laten optekenen. In deze expo krijgen ze de verdiende aandacht, met daarbij een bijzonder verhaal van elk van de afgelopen twintig jaren.   

Gratis toegang bij een bezoek aan de Ronde-expo. 

Tickets expo

Koersklap - Special edition

Naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan publiceerden we een speciale editie van Koersklap. Ontdek het magazine in ons Peloton Café of lees het magazine hier online: 

Koersklap online 

20 jaar vrouwenwielrennen

Tijdens ons feestjaar zetten we graag de evolutie van het vrouwenwielrennen extra in de kijker. Hierover geven we binnenkort graag meer info.

Podcast

Meer info binnenkort

Fietsveiling  

Meer info binnenkort

Slotevent 

Zaterdag 25 november 2023

Groots slotevenement met onder andere: fietsen op rollen, diverse clinics en workshop, exclusieve rondleidingen en zoveel meer. Noteer alvast de datum in je agenda, het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.