Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

20 JAAR 
CENTRUM RONDE VAN VLAANDEREN!
 

11 OKTOBER

KONINGINNEN VAN DE KOERS

25 NOVEMBER

SLOTEVENEMENT KOERSGEK

11 oktober
Koninginnen van de koers

20 jaar Centrum Ronde van Vlaanderen. 20 jaar Vlaanderens Mooiste voor vrouwen. Tijd om te feesten!

Fiets mee met tweevoudig Ronde-winnares Chantal Blaak , kom alles te weten over sportvoeding met wielerdiëtiste  Stephanie Scheirlynck  en/of neem deel aan de debatavond met onder meer Marijn De Vries, Natacha Knaven,  Christel Herremans en Febe Jooris. 
Photocredits Photonews.

Ontdek hier het volledige programma

25 november
Slotevenement Koersgek

Koersgek. Dat zijn we al twintig jaar in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Vier op zaterdag 25 november met ons mee .  

We zetten de deuren open voor een dag vol activiteiten ten voordele van  Kom op tegen Kanker. Clinics, fietsen op rollen, begeleide (gravel)ritten  en een  bezoek aan de ploegbus van LottoDstny.   Het kan die dag allemaal.

Ontdek hier binnenkort het volledige programma.


Ontdek Vlaanderen Mooiste

De mooiste Ronde-momenten herbeleven. Zelf met prachtige routes de iconische hellingen en kuitenbijters trotseren. Een bevoorrading in het Peloton Café. Of een activiteit organiseren voor je bedrijf of vereniging.     

in het Centrum Ronde van Vlaanderen  kan het allemaal! 
 

Plaats een demarrage en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

EVENTS

The Styxx

T.e.m. 24/09/2023

Voor het derde jaar op rij dagen we je uit om je te meten met The Styxx én hem te ontmaskeren. Op een parcours van 75km lang zet een onherkenbare (ex-?)profrenner een richttijd neer. Kan jij in zijn wiel blijven of hem zelfs verslaan? Of wil je gewoon eens ontdekken hoe goed het met je conditie gesteld is in vergelijking met een (ex-)prof? Wat je motivatie ook is, neem deel en maak kans op een van de vele prijzen. Ontdek er alles over via onderstaande link

The Styxx

Expo 20 BIKES / STORIES

27 februari - 25 november 2023

Naar aanleiding van ons 20-jarig bestaan is deze tentoonstelling te bezichtigen. Stuk voor stuk pareltjes zijn het, de fietsen waarmee de Ronde-helden en -heldinnen strijd leverden om zichzelf of een ploegmaat te vereeuwigen in de eregalerij van Vlaanderens Mooiste. Liters inkt zouden eraan te pas komen mochten deze fietsen kunnen praten en hun verhalen laten optekenen. In deze expo krijgen ze de verdiende aandacht, met daarbij een bijzonder verhaal van elk van de afgelopen twintig jaren.   

Gratis toegang bij een bezoek aan de Ronde-expo. 

Tickets expo

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijden: 7/7 geopend van 10 tot 18 uur. Enkel gesloten op Kerstmis en Nieuwjaar. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt 60-90 minuten. Gelieve hiermee rekening te houden wanneer u de tickets vooraf aankoopt.

Hieronder staan de verschillende tarieven voor de tickets. Kom met uw tickets van maandag tot zondag tussen 10 en 17 uur. De tentoonstelling is toegankelijk tot 17.00 uur.

Prijzen
Volwassenen: 12 euro per persoon. 
Groepen van 15 of meer: 7,50 euro per persoon
Kinderen (6-18 jaar) en studenten: 6 euro
Kinderen < 6 jaar: gratis

Audiogidsen: gratis (met de stem van Carl Berteele en beschikbaar in NL, ENG en FR).

Bij een bezoek aan de tentoonstelling krijgt u ook 10% korting in onze Rondeshop en een korting van €2,50 in Peloton Café. Dit is niet geldig bij studententarief en groepstarief. 

Toegankelijkheid
Ben je minder mobiel? Geen zorgen, het Centrum van de Ronde van Vlaanderen is volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit