Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

OP DE FIETS 

Op de fiets ontdek je pas echt hoe mooi de Vlaamse Ardennen zijn.
Wij hebben alvast alles in huis voor een geslaagde rit, Jij hoeft enkel over goede benen te beschikken.


START- EN AANKOMSTPLAATS VAN JOUW RIT

Wil jij graag net zoals Wout Van Aert en Lotte Kopecky de mythische hellingen en kasseistroken overwinnen? Ga je liever de avontuurlijke toer op om off road de onontgonnen plekjes van de Vlaamse Ardennen te ontdekken? Of hou je het bij een rustig ritje langs de Schelde? Wat je ook verkiest, het Centrum Ronde van Vlaanderen is de perfecte uitvalsbasis voor je rit.

Fietsverhuur

In ons aanbod: koersfietsen van Ridley & Trek Ook toebehoren als fietshelmen en koersschoenen.


Reserveer je fiets

Routes

In ons ruim aanbod aan routes vind je zeker en vast een route die bij jou past. Van een rit waarbij je alle legendarische hellingen onder de wielen krijgt geschoven, tot een rustig ritje langs de Schelde. Ontdek zeker ook onze gloednieuwe audioroutes! Mogelijkheid tot het huren van een GPS Wahoo Element Bolt met de mooiste routes: € 10 / dag.

Ontdek de mooiste routes

 

Douches, omkleedruimtes en lockers

Niets zo zalig als een verfrissende douche na een fietsrit. We beschikken over twee doucheruimtes, voor telkens twee personen, en twee kleedruimtes geschikt voor 15 personen. Tijdens je rit kan je je spullen veilig opbergen in onze lockers. Een douchebeurt kost 2 euro. De kleedruimtes en lockers worden gratis ter beschikking gesteld. 

Reserveer je douche

Veilige fietsberging

De fiets(er) is koning bij ons. Breng je een bezoek aan de expo, kom je op krachten in de brasserie of kom je zomaar even binnengewandeld? Breng je fiets mee binnen en hang hem binnen aan onze fietshaken.

Ga jij de uitdaging aan? 

Hou jij wel van een sportieve uitdaging? Zet dan je tanden in een van deze twee initiatieven en waan je een echte Flandrien. Of kan jij ze beide aan?

The Styxx

Eén onbekende (ex-)profrennenner. Eén fiets. Eén tijd. Dat is The Styxx. Tot en met het wereldkampioenschap dagen we je uit om je te meten met The Styxx én om hem te ontmaskeren. op een parcours van 80km lang zet The Styxx een richttijd neer. Kan jij hem evenaren? Of nog beter, kan jij een (ex-)prof verslaan? Of heb jij net een alziend oog en kan jij achterhalen wie The Styxx is? Wat jouw talent ook is, ga de uitdaging aan en win één van de vele waardevolle prijzen. 

Meer info

Flandrien Challenge

In de Flandrien Challenge wachten je 59 Strava-segmenten die je binnen de 72 uur dient te volbrengen, waaronder legendarische kasseihellingen zoals de Oude Kwaremont, de Koppenberg en de Peterberg. Geslaagd? Je verdient een plaatsje in de Wall of Fame bij ons! Je kan zelf je route bepalen of kiezen voor vooropgestelde routes. 


Meer info

Met dank aan onze partners

We zijn in goed gezelschap.