Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

App LiveRideLove 

Beschrijving app

Met de Live Ride Love-app ontdek je per fiets de mooiste plekjes van de Vlaamse Ardennen. Je verdient punten wanneer je route, kasseistrook of kuitenbijter overwonnen hebt. Dankzij de audiofunctie kom je onderweg alles te weten over het vele erfgoed dat de streek rijk is, of word je in je oortjes persoonlijk aangemoedigd door de Leeuw van Vlaanderen, Johan Museeuw.

Persoonsgegevens

Voor een goede werking verzamelen en bewaren we persoonlijke gegevens van de gebruiker. Deze gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt en enkel verwerkt door onze verwerker om de app te laten functioneren. Met de verwerker, La Permanence B.V., hebben wij als verwerkingsverantwoordelijke een verwerkersovereenkomst afgesloten conform AVG wet- en regelgeving. Op die manier zijn de volgende gegevens goed beschermd:

-          Voornaam

-          Achternaam

-          E-mailadres

-          Geboortedatum (optioneel door Betrokkenen in te vullen)

-          Profielfoto (optioneel door Betrokkenen in te vullen)

-          Locatiegegevens bij handmatige check-in op locatie door Betrokkenen

-          Locatiegegevens bij het afspelen van locatie gerelateerde audiofragmenten voor gebruik van de autoroutes door Betrokkenen"

Wens je je profiel te verwijderen? Dit kan erg eenvoudig. Ga in de app naar ‘mijn profiel’, klik op ‘account verwijderen’ en bevestig door simpelweg op ‘ja’ te klikken.