Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

OP DE FIETS 

Op de fiets ontdek je pas echt hoe mooi de Vlaamse Ardennen zijn.
Wij hebben alvast alles in huis voor een geslaagde rit, jij hoeft enkel over goede benen te beschikken.


START- EN AANKOMSTPLAATS VAN JOUW RIT

Wil jij graag net zoals Wout van Aert en Lotte Kopecky de mythische hellingen en kasseistroken overwinnen? Ga je liever de avontuurlijke toer op om off road de onontgonnen plekjes van de Vlaamse Ardennen te ontdekken? Of hou je het bij een rustig ritje langs de Schelde? Wat je ook verkiest, het Centrum Ronde van Vlaanderen is de perfecte uitvalsbasis voor je rit.

Fietsverhuur

In ons aanbod: koersfietsen van Ridley & Trek. Ook toebehoren als fietshelmen en koersschoenen.

Een fiets dient minimaal drie dagen voor de dag van verhuur online gereserveerd te worden. Indien dit korter is moet dit telefonisch bevestigd  worden via 055339933. 

Reserveer je fiets

Routes

In ons ruim aanbod aan routes vind je zeker en vast een route die bij jou past. Van een rit waarbij je alle legendarische hellingen onder de wielen krijgt geschoven, tot een rustig ritje langs de Schelde. Ontdek zeker ook onze gloednieuwe audioroutes! Mogelijkheid tot het huren van een GPS Wahoo Element Bolt met de mooiste routes: € 10 / dag.

Ontdek de mooiste routes

 

Douches, omkleedruimtes en lockers

Niets zo zalig als een verfrissende douche na een fietsrit. We beschikken over twee doucheruimtes, voor telkens twee personen, en twee kleedruimtes geschikt voor 15 personen. Tijdens je rit kan je je spullen veilig opbergen in onze lockers. Een douchebeurt kost 3 euro. De kleedruimtes en lockers worden gratis ter beschikking gesteld. 

Veilige fietsberging

De fiets(er) is koning bij ons. Breng je een bezoek aan de expo, kom je op krachten in de brasserie of kom je zomaar even binnengewandeld? Breng je fiets mee binnen en hang hem binnen aan onze fietshaken.

Ga jij de uitdaging aan? 

Hou jij wel van een sportieve uitdaging? Zet dan je tanden in  dit initiatief en waan je een echte Flandrien.

Flandrien Challenge

In de Flandrien Challenge wachten je 59 Strava-segmenten die je binnen de 72 uur dient te volbrengen, waaronder legendarische kasseihellingen zoals de Oude Kwaremont, de Koppenberg en de Paterberg. Geslaagd? Je verdient een plaatsje in de Wall of Fame bij ons! Je kan zelf je route bepalen of kiezen voor vooropgestelde routes. 


Meer info