Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33


EXPO

Drama en euforie. Winst en verlies. Pech en onoverwinnelijkheid. 
Allemaal ingrediënten van de mooiste eendagswedstrijd ter wereld:
de Ronde van Vlaanderen. Herbeleef al deze momenten in onze expo.


ZET JE IN HET WIEL VAN ONZE GIDSEN

Wil je dat tikkeltje meer? Laat je op sleeptouw nemen door een van onze gidsen. Zij hebben koersbloed door hun aderen stromen en delen hun passie voor de Ronde met jou. De rondleidingen zijn mogelijk in het Nederlands, Engels en Frans. Een rondleiding duurt anderhalf uur en kost 80 euro. Bij groepen groter dan 25 personen dient een extra gids geboekt te worden.

GIDSEN UIT HET PELOTON

Het wordt helemaal een onvergetelijke ervaring wanneer je je laat rondleiden door een gids die zelf jarenlang in het peloton heeft doorgebracht of er nog steeds actief is. Hang aan de lippen van: van:

Johan Museeuw

500 euro per gidsbeurt

Nico Mattan

250 euro per gidsbeurt

Sep Vanmarcke

500 euro per gidsbeurt

VOOR DE KLEINE FLANDRIENS

We hebben een apart kinderparcours voor de kleine wielerfans in onze expo.

Ook de kleine wielerfans kunnen hun hartje ophalen in de Ronde-expo. We voorzien een leuk opdrachtenboekje waarna ze zelf op ontdekking kunnen gaan. Hebben ze de eindmeet gehaald? Nog een laatste spurtje tot aan het onthaal om hun prijs in ontvangst te nemen. 

Beschikbaar voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Openingstijden: 7/7 geopend van 10 tot 18 uur. Enkel gesloten op Kerstmis en Nieuwjaar. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt 60-90 minuten. Gelieve hiermee rekening te houden wanneer u de tickets vooraf aankoopt.

Hieronder staan de verschillende tarieven voor de tickets. Kom met uw tickets van maandag tot zondag tussen 10 en 17 uur. De tentoonstelling is toegankelijk tot 17.00 uur.

Prijzen
Volwassenen: 12 euro per persoon. 
Groepen van 15 of meer: 7,50 euro per persoon
Kinderen (6-18 jaar) en studenten: 6 euro
Kinderen < 6 jaar: gratis

Audiogidsen: gratis (met de stem van Carl Berteele en beschikbaar in NL, ENG en FR).

Toegankelijkheid
Ben je minder mobiel? Geen zorgen, het Centrum van de Ronde van Vlaanderen is volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit