Markt 43, 9700 Oudenaarde - +32 55 33 99 33

Voordrachten

Ben je benieuwd naar hoe het er achter de schermen van de wielerwereld allemaal aan toe gaat?
Wist je dat de wielerwereld opvallend veel gelijkenissen vertoont met de bedrijfswereld?
Of wil je ontroerd en ondergedompeld worden door en in nostalgische wielermomenten?
Kies dan voor een voordracht van een van onderstaande sprekers. Er is voor ieder wat wils.

Meer info


Jamie Anderson & Bernard Moerman

Bernard Moerman is een leiderschapscoach en mentor. Hij is voormalig eigenaar en manager van de internationale wielerschool Cycling Center (Oostkamp en Albuquerque, VS) en continentaal wielerteam Team3M. Hij is een veelgevraagd gastspreker met diverse topics: Inspirational leadership, winning mindset, resilienve en high performing teams. Tot op heden is hij medeoprichter van Flandrien Hotel en Art Galery. 

Jamie Anderson is voormalig docent aan de universiteit van Melbourne en London Business School? Hij is professor strategisch management aan de Antwerp Management school. Beroemd door The Financial Times als 'manager goeroe'. Het is een gastspreker met focus op strategie en innovatie. Hij is medeoprichter van Flandrien Hotel en Art Gallery. 

Richtprijs vanaf €1500

Bert De Backer

Bert inspireert je niet langer alleen op de fiets maar vanaf nu ook naast de fiets. De voormalige renner is de dag van vandaag een veelgevraagd analist en commentator. Tijdens zijn keynote deelt hij ervaringen en laat hij zien hoe jouw carrière er niet veel anders uitziet dan die van een topsporter. Met dezelfde ontembare energie en mindset als wanneer hij over de kasseien vloog staat hij nu klaar om jouw publiek te inspireren! 

Prijs op aanvraag 

Rik Vanwalleghem & José De Cauwer

De koers is een spiegelbeeld van de maatschappij. Een supermetafoor die de mens schildert met zijn grote en kleine kanten. Alles wat mens en maatschappij typeert, komt uitvergroot in de wielersport naar boven. José de Cauwer, ooit zelf wielrenner, ploegleider en bondscoach, weet dat beter dan wie ook. Tijdens een sappige voordracht, met ex-wielerjournalist Rik Vanwalleghem als aangever, ontvouwt hij zijn tien geboden van de ploegleider/ondernemer. Tien metaforische handvaten die een houvast beiden om je medewerkers te motiveren, je bedrijf zinvol uit te bouwen en de weg naar het succes in te slaan. Want de koers, dat is het leven, authentiek, puur en onverbloemd. 

Richtprijs vanaf €1300

Geert Vandenbon

Geert Vandenbon Geert Vandenbon werkte 23 jaar mee aan de organisatie van de mooiste wielerklassieker ter wereld. Hij is dus een bevoorrechte getuige van Vlaanderens Mooiste. Geholpen door heerlijke archieffoto’s, spitse beeldmontages en unieke documenten, spit hij diep in het verre en het recente verleden en kijkt hij naar de toekomst van de Ronde. € 145

Jurgen Creyf

Jurgen Creyf Paul Deman is de winnaar van de eerste Ronde van Vlaanderen in 1913 en was spion per fiets tijdens de allesverwoestende oorlog van 1914-1918. Het volledige verhaal van deze heldhaftige wielrenner wordt gebracht door Jurgen Creyf. Hij neemt je 30 minuten lang mee op sleeptouw doorheen de wonderbaarlijke levenswandel van de allereerste Ronde-winnaar. € 105

Christophe Vandegoor - Radio koers

Christophe Vandegoor trad in de voetsporen van de legendarische Jan Wauters en is dé radiostem van het wielrennen. In zijn voorstelling Radio Koers brengt hij koers en muziek op een prachtige manier samen. Begeleid door 2 gitaristen vertelt hij welke invloed zijn jeugdidool Gerrie Knetemann op zijn latere leven heeft gehad. Om ook even stil te staan bij wedstrijden en renners die hem op een speciale manier raken. Sluit de ogen en luister want Radio Koers is een ode aan de verbeelding!

Met dank aan onze partners